top of page

QUI SOM?

Som una empresa familiar que va iniciar la seva activitat amb el Ramon i la Mercè l'any 1956 a Cambrils amb un taller d'arts gràfiques al carrer Creus.

Uns anys després, vam aperturar un kiosc de premsa (Ca la Mercè) a la Plaça Marianao de Cambrils.

El taller d'arts gràfiques es va traslladar posteriorment al Carrer Rovira. L'any 1992 vam ampliar les nostres instal·lacions de la Plaça Marianao.

Ens hem anat adaptant a les necessitats del mercat i actualment, està diferenciat el negoci de la reprografia (GRAFIQUES ORTIGA) al Carrer Gaudí i el de Papereria.

L'any 2008 ens vam adherir a la franquícia CARLIN per gaudir de les avantatges que ens permet oferir aquesta cadena als nostres clients.

CARLIN es va fundar l'any 1989 a Madrid amb la finalitat de crear una cadena de papereries d'autoservei i de venda per catàleg que actualment te presència en 6 països i compta amb més de 500 establiments.

El potencial de la franquícia CARLIN ens permet a més de comptar amb l'oferta de les millors marques, tindre marca pròpia en molts dels seus articles oferint al consumidor un producte igual o de qualitat superior que altres marques a un preu inferior que pot oscil·lar per articles entre un 15% i un 50% més econòmic.

Vam traslladar les nostres instal·lacions al Carrer Josep Maria Queral i actualment estem al Carrer Verge del Camí on podem oferir els nostres productes i serveis en unes instal·lacions de millor qualitat.

Ortiga Sabaté S.L.    -   Verge del Camí, 3    43850 CAMBRILS     -   Tel. 977 791 866    carlincambrils@gmail.com
bottom of page